Aquest web fa servir cookies per al seu funcionament. Si seguiu navegant considerem que n'accepteu l'ús. Més informació X Tanca

Voluntaris per assaig clínic LOMAP

Demanda de voluntaris per assaig clínic relacionat amb l'Alzheimer

Dimecres, 20 de novembre de 2019

La Direcció de projectes per al compromís social i la igualtat de la Universitat Pompeu Fabra ens ha fet arribar la demanda feta per la Sofía Díaz de l’equip del Dr. Toni Salvà, de la Fundació Salut i Envelliment UAB ubicats a la casa de Convalescència, al recinte de Sant Pau.

Estan duent a terme un assaig clínic anomenat LOMAPT, en el que volem veure els efectes de la ingesta d’un complement nutricional a base d’ omega-3 sobre el deteriorament de les funcions cognitives en persones grans.

Per això, necessiten poder incloure voluntaris de 70 o més anys, amb queixes subjectives de memòria, O BÉ, amb antecedents familiars de malaltia d’Alzheimer, que tinguin nivells baixos d’omega 3 a la sang.

A l’estudi també hi participa el CIM Sant Pau (en les extraccions de sang i la randomització del producte...).

Podrían venir a explicar l’estudi en cas de que hi haguessin persones interessades.

També comentar-vos que als voluntaris se'ls podria pagar el transport els dies de les visites, que són només 3 a l’any i tindrien un control de la seva salut gratuït.

CONTACTe: Sra. Elisabet Masip (FSiE-UAB). Telèfon (93 433 50 20) (horari: 9:30h a 15:30h) Correu electrònic: elisabet.masip@uab.cat .

4631-LO-MAPT-85x200AM - Kakemono CRC VersionFinale HD_esp_2r.pdf

Adscrita a:

Tutelada per: