Aquest web fa servir cookies per al seu funcionament. Si seguiu navegant considerem que n'accepteu l'ús. Més informació X Tanca

L'Aula on-line per a socis

Classe on-line

Dimecres, 11 de novembre de 2020

Encetem un nou espai a la zona exclusiva de socis de l'Aula amb l'objectiu de que pugueu veure temporalment una de les classes gravades per l'Aula Badalona amb la pertinent autorització del ponent. Periòdicament serà substituïda per una altra mentre duri la situació sanitària que patim.

La classe on-line estarà disponible per ser visionada les 24 hores del dia durant tot el període que anunciarem a la web cada vegada que es produeixi un canvi de gravació.

Actualment podeu veure, des de el 13/11/2020 al 23/11/2020, la gravació corresponent a la classe feta al Teatre Principal el passat 27/10/2020 amb el títol Com es poden detectar i combatre les notícies falses (fake news) a càrrec del Doctor en Ciències de la Informació Ernest Abadal Falgueras.

Si no sabeu com entrar o no teniu clau de pas, a la secció altres documents d'aquesta mateixa pàgina podeu trobar les instruccions per a tal de poder accedir-hi.

Acces_socis.pdf

Adscrita a:

Tutelada per:

Amb el suport de: